Tietosuojaseloste

Deutsche Post AG sekä sen DHL-brändiä käyttävät tytäryhtiöt (jäljempänä ”DHL”)  on iloinen käynnistäsi verkkosivustollamme sekä mielenkiinnostasi yritystämme, tuotteitamme ja palvelujamme kohtaan. Meille on tärkeää suojata henkilötietojasi koko liiketoimintaprosessin ajan. 

Seuraavassa kerromme, mitä tietoa DHL kerää globaalisti käynneistä verkkosivustoillamme, sekä miten ja mitä tarkoitusta varten näitä tietoja käsitellään.

  • Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (”rekisteröity”) liittyviä tietoja; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella. Näihin kuuluvat sellaiset tiedot kuin oikea nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Sellaisia tietoja, joita ei voida suoraan yhdistää todelliseen henkilöllisyyteesi – kuten suosikkiverkkosivustot tai jonkin verkkosivuston käyttäjien lukumäärä – ei pidetä henkilötietoina.

  • Tämä tietosuojaseloste koskee tietojen käsittelyä, jonka suorittaa:

    Deutsche Post AG Tietosuojavaltuutettu
    Gabriela Krader, LL.M
    Deutsche Post AG
    53250 Bonn

    Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

  • Vierailu verkkosivustollamme

    DHL on sitoutunut suojaamaan verkkosivustojemme käyttäjien yksityisyyttä. Kun vierailet verkkosivustollamme, verkkopalvelimemme tallentavat aina tilapäisesti yhteys-, asetus- ja turvallisuussyistä sivustollemme yhteyden luovan laitteen yhteystiedot, luettelon sivustollamme katsomistasi sivuista, käyntisi päivämäärän ja keston, laitteesi IP-osoitteen, käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän tunnistetiedot sekä verkkosivuston, jonka kautta olet tullut sivuillemme. Muita henkilötietoja kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi ei kerätä, ellet anna näitä tietoja vapaaehtoisesti, esimerkiksi täyttäessäsi yhteydenottolomaketta verkossa, osana rekisteröitymistä, mielipidetutkimusta, kilpailua, sopimuksen täyttämistä tai tietopyyntöä.

    Edellä mainittujen tietoryhmien käsittelyn oikeusperuste on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan a alakohta. Mainittujen tarkoitusten vuoksi, etenkin taataksemme turvallisuuden ja sujuvan yhteyden, meillä on oikeutettu etu näiden tietojen käsittelyyn.

    Verkkovierailun tiedot säilytetään 36 kuukauden ajan , minkä jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Käytämme myös evästeitä, seurantatyökaluja ja kohdentamista. Löydät lisätietoja aiheesta kohdista "Verkkoseuranta", "Evästeiden käyttö" sekä "Google Adwordsin käyttö".

    Mikäli olet sallinut sijainnin paikannuksen selaimessasi ja käyttöjärjestelmässäsi, käytämme tätä tietoa tarjotaksemme sinulle sijaintiperusteisia palveluita (esimerkiksi lähimmän toimipisteen tai pakettiautomaatin sijainnin). Emme käytä näitä tietoja muihin tarkoituksiin. Jos kytket pois tämän toiminnon, tiedot poistuvat tietyn ajan kuluessa.

    Sopimuksen täytäntöönpano

    Tarvitsemme henkilötietoja myös sopimussyistä voidaksemme tarjota palveluitamme ja täyttää kanssasi solmittujen sopimusten velvoitteet. Näiden tietojen avulla muun muassa täytämme (lähetys)sopimuksen, hallinnoimme asiakastietoja, käsittelemme maksuja ja joissain tapauksissa arvioimme luottokelpoisuutta. Välitämme tietyt lähetystiedot myös kauttakulku- tai kohdemaan viranomaisille tulli- ja veroselvitystä tai turvallisuusselvitystä varten kyseisen maan laillisten vaatimusten mukaisesti. Yleensä näihin tietoihin kuuluvat lähettäjän nimi ja osoite, vastaanottajan nimi ja osoite, tavarankuvaus, lähetyksen sisältämien kollien lukumäärä sekä lähetyksen paino ja arvo.

    Oikeusperuste on yleensä GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, sillä käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena.

    Lisätietoja eri palveluiden ja tuotteiden tietosuojasta löytyy asianomaisesta asiakasportaalista.

    Käsittely mainontatarkoituksessa

    Jos olet jo jonkin Deutsche Post AG:n yksikön asiakas, voimme käsitellä tietojasi (kuten nimeä ja osoitetta) ottaaksemme sinuun yhteyttä ja tarjotaksemme tuoreimmat tiedot tarjouksistamme, uutisistamme, tuotteistamme ja palveluistamme. Olemassa olevan suostumuksen ohella käsittelemme sähköpostiosoitettasi ainoastaan tarjotaksemme sinulle tietoa Deutsche Post AG:n omista tai vastaavista tuotteista ja palveluista.

    Edellä mainitun käsittelyn oikeusperuste on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Asiakastietojen käsittely omiin suoramarkkinointitarkoituksiin katsotaan oikeutetuksi eduksi.

    Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä käsittelyä. Voit käyttää oikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä kohdasta "Kuka on vastuussa?" löytyvien yhteystietojen avulla.

    Jos tilaat jonkin uutiskirjeistämme, meillä on oikeus käyttää sähköpostiosoitettasi tähän tarkoitukseen. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla asianomaista linkkiä uutiskirjeen lopussa.

    Mikäli ilmoitat vastustavasi tätä käsittelyä tai lopetat uutiskirjeen tilauksen, kyseiset tiedot suojataan ja poistetaan, eikä niitä enää käsitellä kyseiseen tarkoitukseen.

  • Käytämme seurantaohjelmistoja selvittääksemme verkkosivustomme kävijämäärää ja käyntien taajuutta. Emme käytä näitä ohjelmistoja yksilöllisten henkilötietojen tai IP-osoitteiden keräämiseen. Tietoa käytetään yksinomaan anonyymissa ja koostetussa muodossa tilastollisiin tarkoituksiin ja verkkosivuston kehittämiseksi.

  • Käytämme "Google Adwords" -verkkomarkkinointialustaa sekä siihen liittyvää konversioseurantatoimintoa. Tämän  analyysipalvelun tuottaa Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; jäljempänä: "Google").

    Kun klikkaat Googlen tuottamaa mainosta, laitteellesi lisätään konversioseurantaeväste. Nämä evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua eivätkä sisällä mitään henkilötietoa, joten sinua ei voida tunnistaa niiden perusteella. Mikäli käyt verkkosivustollamme tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me tiedämme, että olet päätynyt sivulle klikattuasi mainosta. Jokaisella Google AdWords -asiakkaalla on yksilöllinen eväste, joten evästeitä ei ole mahdollista seurata muiden AdWords-mainostajien verkkosivujen kautta. Konversioevästeiden kautta kerätään konversioseurannan valinneille AdWords-mainostajille tietoa mainosten tehosta. Mainostajat näkevät, kuinka moni käyttäjä on klikannut mainosta ja ohjattu sivulle, joka sisältää konversioseurantatagin. Mainostajat eivät kuitenkaan saa mitään sellaista tietoa, jolla voisi tunnistaa käyttäjät. Mikäli et halua olla mukana konversioseurannassa, voit estää evästeiden tallentumisen verkkoselaimesi ohjeita noudattamalla (deaktivointi-vaihtoehto). Silloin toimintasi ei näy konversioseurannan yhteenvetoraporteissa. Lisätietoa sekä Googlen tietosuojakäytännön löydät sivulta 
    https://policies.google.com/privacyei määritetty

  • "Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, joiden avulla voimme tallentaa laitteeseesi ja erityisesti sinuun käyttäjänä liittyvää tietoa käydessäsi jollakin verkkosivustoistamme. Evästeet auttavat meitä määrittämään, miten usein verkkosivujamme käytetään ja miten moni niitä käyttää. Ne auttavat meitä myös muotoilemaan tarjouksemme siten, että ne ovat sinulle mahdollisimman tarkoituksenmukaisia ja käytännöllisiä.

    GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella käytämme "istuntokohtaisia evästeitä", jotta voimme optimoida verkkosivustoamme ja taata miellyttävän ja häiriöttömän käyttäjäkokemuksen. Nämä evästeet tallennetaan vain verkkosivuillamme vierailun ajaksi. Ne poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi.

    Käytämme lisäksi "pysyviä evästeitä" säilyttääksemme tietoja kävijöistä, jotka käyttävät toistuvasti jotakin verkkosivuamme. Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista käyttötukea sekä "tunnistaaksemme" sinut ja voidaksemme asettaa käyttöösi (mahdollisimman paljon) erilaisia verkkosivuja ja uusia sisältöjä toistuvan käytön aikana.

    Emme yleensä luo henkilökohtaista profiilia verkkotoiminnastasi. Pysyvän evästeen sisältö rajoittuu tunnusnumeroon. Nimeä, sähköpostiosoitetta, IP-osoitetta jne. ei tallenneta useimmilla verkkosivustoillamme.

    On kuitenkin olemassa viisi poikkeusta:

    1. Salesforce Marketing Cloud -seurantaeväste

    Tämän pysyvän seurantaevästeen sisältö rajoittuu tunnusnumeroon ja sitä käytetään yleensä täysin samalla tavalla kuin kaikkia muitakin pysyviä evästeitämme.

    Mikäli kuitenkin olet jo DHL:n asiakas tai otat yhteyttä DHL:ään verkossa tiettyjen Logistics-sisältöalueen yhteydenottolomakkeiden kautta, sähköpostiosoitteesi lisätään evästeeseen henkilökohtaisen profiilin luomiseksi verkkotoiminnastasi. Näiden yhteydenottolomakkeiden kautta voit myös tilata markkinointiviestejä sähköpostiisi. Antamalla suostumuksesi sallit myös meidän tarjota sinulle räätälöityjä kiinnostavia sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

    Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse, sinuun ei oteta enää yhteyttä ja sähköpostiosoitettasi käytetään  ainoastaan luottamuksellisesti DHL:n sisällä henkilökohtaisten verkkotoimintojesi ymmärtämiseksi. Voimme siis edelleen tarjota uusia ja parannettuja verkkosisältöjä, jotka vastaavat erityisesti sinun tarpeitasi.

    Voit lukea lisää Salesforce Marketing Cloud -seurantaevästeestä alla olevasta DHL:n käyttämien evästeiden listasta.

    Sinulla on myös mahdollisuus estää Salesforce Marketing Cloud -seuranta kaikilla verkkosivustoilla (tai peruuttaa aikaisempi esto) alla kohdassa ”Evästeiden hallinta”. 

    2. Eloqua-seurantaeväste

    Tämän pysyvän seurantaevästeen sisältö rajoittuu tunnusnumeroon ja sitä käytetään yleensä täysin samalla tavalla kuin kaikkia muitakin pysyviä evästeitämme. Jos kuitenkin otat yhteyttä DHL:ään verkossa tiettyjen Logistics-sisältöalueen yhteydenottolomakkeiden kautta, sähköpostiosoitteesi lisätään evästeeseen henkilökohtaisen profiilin luomiseksi verkkotoiminnastasi. Näiden yhteydenottolomakkeiden kautta voit myös tilata markkinointiviestejä sähköpostiisi. Antamalla suostumuksesi sallit myös meidän tarjota sinulle räätälöityjä kiinnostavia sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

    Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse, sinuun ei oteta enää yhteyttä ja sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan luottamuksellisesti DHL:n sisällä henkilökohtaisten verkkotoimintojesi ymmärtämiseksi. Voimme siis edelleen tarjota uusia ja parannettuja verkkosisältöjä, jotka vastaavat erityisesti sinun tarpeitasi.

    Voit lukea lisää Eloqua-seurantaevästeestä alla olevasta DHL:n käyttämien evästeiden listasta.

    Sinulla on myös mahdollisuus estää Eloqua-seuranta kaikilla verkkosivustoilla (tai peruuttaa aikaisempi esto) kohdassa ”Evästeiden hallinta”.

    3. MediaMind-evästeet

    Nämä pysyvät seurantaevästeet keräävät IP-osoitteesi ja tarjoavat sen avulla maantieteellistä sijaintitietoa tukemaan DHL:n mainoskampanjoiden seurantaa ja hallintaa. Evästeet ovat täysin salattuja, eivätkä ne kerää muuta henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa, eli IP-osoitetta ei voi yhdistää henkilötietoihin eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille. IP-osoitetta säilytetään suojatusti ja käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä koostettuja raportteja varten. Eväste vanhenee 30 päivässä.

    Voit lukea lisää MediaMind-seurantaevästeistä alla olevasta DHL:n käyttämien evästeiden listasta.

    Sinulla on myös mahdollisuus estää MediaMind-seuranta kaikilla verkkosivustoilla klikkaamalla oheista MediaMind Opt-Out -linkkiä:  MediaMind Opt-Out

    Mikäli olet aiemmin estänyt evästeet, mutta haluat nyt muuttaa asetusta, klikkaa MediaMind Opt-In -linkkiä: MediaMind Opt-In

    4. dotMailer-eväste

    Tämän pysyvän seurantaevästeen sisältö rajoittuu tunnusnumeroon ja sitä käytetään yleensä täysin samalla tavalla kuin kaikkia muitakin pysyviä evästeitämme. Mikäli kuitenkin olet jo DHL:n asiakas tai otat yhteyttä DHL:ään verkossa tiettyjen Logistics-sisältöalueen yhteydenottolomakkeiden kautta, sähköpostiosoitteesi lisätään evästeeseen henkilökohtaisen profiilin luomiseksi verkkotoiminnastasi. Näiden yhteydenottolomakkeiden kautta voit myös tilata markkinointiviestejä sähköpostiisi. Antamalla suostumuksesi sallit myös meidän tarjota sinulle räätälöityjä kiinnostavia sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

    Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse, sinuun ei oteta enää yhteyttä ja sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan luottamuksellisesti DHL:n sisällä henkilökohtaisten verkkotoimintojesi ymmärtämiseksi. Voimme siis edelleen tarjota uusia ja parannettuja verkkosisältöjä, jotka vastaavat erityisesti sinun tarpeitasi.

    Voit lukea lisää dotMailer-seurantaevästeestä alla olevasta DHL:n käyttämien evästeiden listasta.

    5. Oktopost-eväste

    Oktopost-eväste sallii DHL:n seurata loppukäyttäjien toimintaa, joka perustuu vuorovaikutukseen sosiaalisessa mediassa. Oktopost-eväste tunnistaa vain sosiaalisen median päivitysten linkkejä, joita loppukäyttäjä on klikannut. Jos loppukäyttäjä täyttää seuratun lomakkeen DHL:n verkkosivuilla (esim. rekisteröintilomakkeen), myös hänen perusyhteystietonsa, jotka voivat sisältää tunnistettavissa olevaa henkilötietoa, lisätään Oktopost-evästeeseen. Näin luodaan profiili loppukäyttäjän vuorovaikutuksesta sosiaalisessa mediassa. DHL käyttää tätä tietoa sisäisiä analyysejä varten sekä tarjotakseen loppukäyttäjille räätälöityjä sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia.

    Lue lisää Oktopostista täältä: https://www.oktopost.com/

  • Luokat

    Olemme sisällyttäneet yksityiskohtaiset tiedot kaikista DHL-verkkosivustoilla käytetyistä evästeistä alla olevaan taulukkoon.

    Kaikki taulukon evästeet on luokiteltu neljään numeroituun ryhmään. Huomioithan, että evästeet voivat kuulua useampaan kuin yhteen luokkaan.

    Luokat ovat seuraavat:

    ¹ Ehdottoman välttämättömät evästeet: Nämä evästeet mahdollistavat sujuvan liikkumisen sivustollamme ja sen ominaisuuksien käyttämisen. Pyytämiäsi palveluja ei voida tarjota ilman näitä evästeitä. Kuten edellä todettu, tämä perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan.

    ² Suorituskykyevästeet: Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi mitkä ovat suosituimmat sivut. Nämä evästeet eivät kerää tunnistettavaa tietoa kävijöistä. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot ovat koostettuja ja siten anonyymejä. Niitä käytetään ainoastaan parantamaan verkkosivuston toimivuutta.

    ³ Toiminnalliset evästeet: Näiden evästeiden ansiosta verkkosivusto muistaa tekemäsi valinnat ja voi tarjota tehostettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Näitä evästeitä voidaan käyttää esimerkiksi muistamaan ja tallentamaan seurantanumero, jonka olet viimeksi syöttänyt jotakin seurantasovellusta käyttäessäsi. Näiden evästeiden keräämät tiedot voidaan tehdä anonyymeiksi, eivätkä ne pysty seuraamaan selaustoimintaasi muilla verkkosivustoilla.

    4 Kohdentaminen ja mainonta: Näitä evästeitä käytetään tuomaan sinulle hyödyllisempiä ja kiinnostuksen kohteitasi paremmin vastaavia mainoksia. Niiden avulla myös rajoitetaan mainosten esiintymistiheyttä ja mitataan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Ne asetetaan yleensä mainosverkostojen toimesta verkkosivuston ylläpitäjän luvalla.

    Lista evästeistä

    Saleforce Marketing Cloud -seurantaeväste | Salesforce

    Eväste kerää tietoja anonyymissä muodossa, paitsi jos otat yhteyttä DHL:ään tiettyjen Logistics-sisältöalueella olevien yhteydenottolomakkeiden kautta. Tässä tapauksessa evästeen sisältämä tieto yhdistetään sähköpostiosoitteeseesi.

    Kerättyjä tietoja ovat sivujen katselut, sivulla vietetty aika sekä sisällön katseluun käyttämäsi selain. Nämä tiedot auttavat DHL:ää mittaamaan sähköpostikampanjoiden tehoa.

    Jos eväste pysyy anonyyminä, se vanhenee 30 päivän kuluttua. Jos se on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen, se vanhenee 2 vuoden (730 päivän) kuluttua viimeisestä yhteydenotosta. Sitä käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.  

    Lisätietoa Salesforcenei määritetty tietosuojasta

    Kampanjanimieväste² | campaignName

    Tämä eväste luodaan, kun saavut jollekin DHL:n verkkosivulle DHL:n mainosbannerista tai kampanja/tarjoussähköpostin linkistä. 

    Eväste tallentaa kampanjan tunnisteen, josta voidaan tunnistaa kampanjan lähde. 

    Jos otat yhteyttä DHL:ään jonkin yhteydenotto- tai rekisteröintilomakkeemme kautta 24 tunnin kuluessa siitä, kun saavuit jollekin verkkosivustoistamme, kampanjatunniste liitetään DHL:n myynti- tai asiakaspalveluun lähtevään sähköpostiviestiin.

    Tätä tietoa käytetään ainoastaan kampanjoidemme menestyksen arvioimiseen ja sen avulla voimme seurata, ovatko asiakkaat ottaneet meihin yhteyttä jonkin kampanjan ansiosta. 

    Eväste ei tallenna minkäänlaisia henkilökohtaisia asiakastietoja, vaan ainoastaan kampanjatunnisteen.

    Eväste on voimassa 24 tuntia.

    Hakuparametrieväste ³ | searchParams  

    Tätä evästettä käytetään tallentamaan hakulausekkeita ja -sanoja, jotka olet näppäillyt hakuruutuihimme. 

    Hakuruudut sijaitsevat jokaisen verkkosivumme oikeassa yläkulmassa. 

    Tämän evästeen avulla pystymme muistamaan hakemasi käsitteen ja täytämme hakuruudun etukäteen edellisillä ehdotuksilla, kun käytät hakuruutuja uudelleen.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste muistaa hakutermit siihen asti, kunnes aktiivisesti päätät tyhjentää selaimesi välimuistin ja poistaa evästeet.

    Lähettäjän viitetietojen eväste ³ | shipRefDetails

    Tällä evästeellä tallennetaan kaikki aiemmin seuratut lähettäjän viitteet, jotka syötät DHL Express -seurantasovellukseemme seuratessasi lähetyksiä lähettäjän viitteellä.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste muistaa kaikki lähettäjän viitteet siihen asti, kunnes aktiivisesti päätät tyhjätä selaimesi välimuistin ja poistaa evästeet.

    Tutustu lähettäjän viitettä hyödyntävään DHL Express -seurantasovellukseen

    Rahtikirjaeväste ³ | AWB 

    Tällä evästeellä tallennetaan viimeisin seurantanumero, jonka olet syöttänyt käyttäessäsi jotakin pääasiallista lähetysseurantasovellustamme.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste tallentaa vain edellisen seurantanumeron siihen asti, kunnes syötät uuden numeron samaan seurantasovellukseen.

    Tutustu yhteen tärkeimmistä lähetysseurantasovelluksistammeei määritetty.

    Rahtilajieväste ³ | BRAND

    Tällä evästeellä tallennetaan viimeinen lähetystyyppi, jonka olet valinnut pääasiallisten verkkoseurantasovellustemme pudotusvalikoista.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste tallentaa vain edellisen pudotusvalikosta valitun lähetystyypin siihen asti, kunnes palaat ja valitset jonkin toisen vaihtoehdon samasta seurantasovelluksesta.

    Tutustu yhteen tärkeimmistä lähetysseurantasovelluksistamme.

    Fast Track -eväste ³ | ei kiinteästi määrättyä nimeä

    Tällä evästeellä tallennetaan sekä viimeksi syötetty seurantanumero että pudotusvalikosta valittu lähetystyyppi käytettäessä pienempiä Fast Track -verkkoseurantasovelluksiamme.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste tallentaa vain edellisen seurantanumeron ja edellisen pudotusvalikosta valitun lähetystyypin siihen asti, kunnes palaat ja valitset uudet vaihtoehdot samasta Fast Track -seurantasovelluksesta.

    DHL Express Fast Track -seurantasovelluksemme löydät tästä.

    Välilehtieväste ³ | ei kiinteästi määrättyä nimeä

    Tällä evästeellä tallennetaan viimeinen välilehti, jonka olet valinnut joltakin useampia välilehtiä esittävää järjestelmää käyttävältä sivulta.

    Tämä eväste on luotu DHL:n verkkosivustojen toimivuuden parantamiseksi ja käytön helpottamiseksi asiakkaillemme.

    Tämä eväste muistaa vain viimeksi valitun välilehden, kunnes palaat ja valitset jonkun toisen välilehden samalta sivulta.

    Webtrends Analytics ² | WT_FPC

    Tällä evästeellä kerätään tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustojamme. Käytämme tietoja raporttien laatimiseen ja sivustomme parantamiseen. Tämä eväste kerää tietoja anonyymissä muodossa, mukaan lukien verkkosivuston kävijämäärän, mistä kävijät ovat tulleet sivustolle sekä sivut, joilla he ovat käyneet.

    Evästettä käytetään ainoastaan tunnistamiseen eikä se sisällä kävijän henkilötietoja, ainoastaan tunnuksen. Sitä käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä verkkosivustojen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

    Lisätietoa Webtrends-tietosuojastaei määritetty.

    Webtrends Analytics ² | ACOOKIE

    Tällä evästeellä kerätään tietoa siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustojamme, ja seurataan erityisesti liikkumista eri DHL-verkkotunnussivujen välillä.

    Kävijä voi esimerkiksi tulla konsernimme verkkosivustolle (verkkotunnus  www.dhl.comei määritetty) ja siirtyä sitten jollekin DHL:n maakohtaiselle verkkosivustolle, jolla on oma paikallinen verkkotunnuksensa (esim. Saksassa www.dhl.deei määritetty).

    Käytämme tietoja raporttien laatimiseen ja sivustomme parantamiseen. Tämä eväste kerää tietoja anonyymissä muodossa, mukaan lukien verkkosivuston kävijämäärän, mistä kävijät ovat tulleet sivustolle sekä sivut, joilla he ovat käyneet.

    Evästettä käytetään ainoastaan tunnistamiseen eikä se sisällä kävijän henkilötietoja, ainoastaan tunnuksen. Sitä käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä verkkosivustojen ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

    Lisätietoa Webtrends-tietosuojastaei määritetty

    Google Analytics ² | _utma, _utmb; utmz

    Muutamat maat käyttävät pienimuotoisesti Google Analytics -evästeitä erityisiin paikallisiin tarkoituksiin. Nämä evästeet käyttävät IP-osoitettasi tunnistamiseen; ne eivät kuitenkaan tunnista sinua yksilönä. Toisin sanoen tietoa kerätään pseudonymisoidussa muodossa. Evästeet keräävät tietoa siitä, miten kävijät käyttävät paikallisia sivujamme, ja koostavat tiedosta raportteja, jotka auttavat meitä verkkosivujemme kehittämisessä.

    Lisätietoa Googlenei määritetty tietosuojasta

    Eloqua-seurantaeväste ² | ELOQUA

    Tämän pysyvän seurantaevästeen sisältö rajoittuu tunnusnumeroon ja sitä käytetään yleensä täysin samalla tavalla kuin kaikkia muitakin pysyviä evästeitämme. Jos kuitenkin otat yhteyttä DHL:ään verkossa tiettyjen Logistics-sisältöalueen yhteydenottolomakkeiden kautta, sähköpostiosoitteesi lisätään evästeeseen henkilökohtaisen profiilin luomiseksi verkkotoiminnastasi. Näiden yhteydenottolomakkeiden kautta voit myös tilata markkinointiviestejä sähköpostiisi. Antamalla suostumuksesi sallit myös meidän tarjota sinulle räätälöityjä kiinnostavia sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse, sinuun ei oteta enää yhteyttä ja sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan luottamuksellisesti DHL:n sisällä henkilökohtaisten verkkotoimintojesi ymmärtämiseksi. Voimme siis edelleen tarjota uusia ja parannettuja verkkosisältöjä, jotka vastaavat erityisesti sinun tarpeitasi.

    Lisätietoa Eloquanei määritetty tietosuojasta

    LiveBall -seurantaevästeet ² | LiveBall, mkto_trk, ki_r, ki_t, ki_u

    Nämä evästeet keräävät tietoja anonyymien tunnusnumeroiden avulla.

    LiveBall käyttää IP-osoitetta maantieteellisten paikannustietojen hankintaan käyttäjän yksityisyyttä rikkomatta, mutta tietoja ei tallenneta tai linkitetä evästeeseen. Tämä auttaa meitä seuraamaan verkkoselauskäyttäytymistä ymmärtääksemme ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja tarjoamiamme palveluja. Paikannustietoja ei voida kuitenkaan jäljittää takaisin henkilötietoihisi. 

    Nämä evästeet asetetaan ottaessasi yhteyttä DHL:ään tiettyjen verkkosivustoillamme olevien lomakkeiden avulla – esimerkiksi avatessasi DHL Express -asiakasnumeron. 

    Evästeitä käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä ja ne vanhenevat 365 päivän kuluttua.

    Lisätietoa tietosuojasta

    dotMailer-seurantaeväste ² | tracked_session

    Tämä eväste luodaan saapuessasi tietyille verkkosivuille jostakin kampanja- tai tarjoussähköpostin linkistä. Käytämme tietoja raporttien laatimiseen ja sivustomme parantamiseen sekä tarjotaksemme sinulle parempaa, tarkemmin kohdennettua sisältöä.

    Eväste kerää tietoja anonyymissä muodossa, paitsi jos otat yhteyttä DHL:ään tiettyjen Logistics-sisältöalueella olevien yhteydenottolomakkeiden kautta. Tässä tapauksessa evästeen sisältämä tieto yhdistetään sähköpostiosoitteeseesi henkilökohtaisen profiilin luomiseksi verkkotoiminnoistasi. Näiden yhteydenottolomakkeiden kautta voit myös tilata markkinointiviestejä sähköpostiisi. Antamalla suostumuksesi sallit myös meidän tarjota sinulle räätälöityjä kiinnostavia sisältöjä, tarjouksia tai mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

    Kerättyjä tietoja ovat sivujen katselut, sivulla vietetty aika sekä sisällön katseluun käyttämäsi selain. Nämä tiedot auttavat DHL:ää mittaamaan sähköpostikampanjoiden tehoa.

    Jos eväste pysyy anonyyminä, se vanhenee 30 päivän kuluttua. Jos se on yhdistetty sähköpostiosoitteeseen, se vanhenee 1 vuoden (365 päivän) kuluttua viimeisestä yhteydenotosta. Sitä käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

    Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestejä sähköpostitse, sinuun ei oteta enää yhteyttä ja sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan luottamuksellisesti DHL:n sisällä henkilökohtaisten verkkotoimintojesi ymmärtämiseksi. Voimme siis edelleen tarjota uusia ja parannettuja verkkosisältöjä, jotka vastaavat erityisesti sinun tarpeitasi.  

    Lisätietoa dotMailer-tietosuojasta

    MediaMind-evästeet ² | U2, ActivityInfo, TargetingInfo, Eyeblaster, A3, B4, and C4.

    MediaMind-evästeet luodaan, kun saavut tietylle DHL-kampanjaverkkosivulle jostakin DHL-mainosbannerista, jonkin kampanja-/tarjoussähköpostin linkistä tai muualla kuin verkossa olleen mainoksen kampanjalinkistä. MediaMind-evästeet seuraavat sitä, milloin ja missä olet nähnyt DHL-verkkomainoksia, miten olet reagoinut kyseisiin mainoksiin ja milloin olet käynyt DHL-verkkosivustolla nähtyäsi kyseiset mainokset.

    DHL mittaa tietojen avulla mainoskampanjoidensa tehoa. Tiedot saadan käyttöön koosteraportteina, joten mitään yksityistä käyttäjää koskevaa tietoa ei näytetä. Evästeillä ei valvota mitään muuta selailukäyttäytymistä ja tietoa käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä.

    Nämä pysyvät seurantaevästeet keräävät IP-osoitteesi ja tarjoavat sen avulla maantieteellistä sijaintitietoa tukemaan DHL:n mainoskampanjoiden seurantaa ja hallintaa. Evästeet ovat täysin salattuja, eivätkä ne kerää muuta henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa, eli IP-osoitetta ei voi yhdistää henkilötietoihin eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille. IP-osoitetta säilytetään suojatusti ja käytetään luottamuksellisesti vain DHL:n sisällä koostettuja raportteja varten. Eväste vanhenee 30 päivässä.

    Lisätietoa MediaMindin tietosuojasta

    Flash-evästeet ¹ | LSO

    Flash-evästeet sallivat sinun katsella Flash Player -sisältöjä ja ne ovat DHL:stä riippumattomia.

    Flash Player ei oletusasetuksilla kysy käyttäjän lupaa evästeiden tallentamiseksi paikalliselle kiintolevylle.

    Voit halutessasi estää Flash-evästeet (myös nimityksellä 'Local Shared Objects').

    Lisätietoa Flash-evästeiden hallinnasta tai estosta

    Täydelliset tiedot Flash Player -toiminnosta ja -yksityisyysasetuksista

    YouTube-evästeet ² | use_hitbox VISITOR_INFO1_LIVE  

    Verkkosivustoillemme upotetuissa YouTube-videoissa on käytetty YouTuben yksityisyyssuoja-asetusta. Jotkut näistä videoista ovat peräisin viralliselta YouTube-kanavaltamme. 

    Tämä asetus saattaa asettaa evästeitä laitteellesi kun klikkaat YouTube-videosoittimen, mutta YouTube ei tallenna henkilökohtaisesti tunnistettavia evästetietoja yksityisyyssuoja-asetusta käyttävien upotettujen videoiden toistamisesta.

    Löydät lisätietoa YouTuben videoiden upottamista koskevilta sivuilta

    Decibel Insight -evästeet cookies ² | da_sid, da_lid

    Tämä sivusto käyttää Decibel Insight -verkkoanalytiikkapalvelua paremman sisällön ja palvelun tarjoamiseksi. Decibel Insightia ei käytetä minkään henkilökohtaisesti tunnistetavan tiedon keräämiseen. Decibel Insight voi kerätä tietoa hiirellä tehdyistä toiminnoista sekä verkkolomakkeisiin liittyvistä interaktiivisista perustoiminnoista. Decibel Insight ei seuraa selailukäyttäytymistäsi muilla verkkosivustoilla. Lisätietoa Decibel Insightin käytännöistä saat palvelun tietosuojaselosteesta:  https://www.decibelinsight.com/privacy-policy/

    Voit estää Decibel Insight -seurannan sivulla www.decibelinsight.com/optout

    Usabilla-evästeet

    Usabilla-kampanjoista tallennetaan seuraavaa tietoa:

    • Onko kampanja jo katsottu - mikäli on, sitä ei näytetä uudelleen.
    • Mikäli kampanjaan on lisätty "N% chance" -triggeri, tallentuu tieto, pitäisikö kampanjaa näyttää lainkaan.
    • Mikäli kampanjan triggerinä ovat käyttäjän käynnit tietyllä määrällä sivuja, tallentuu sivukäyntien lukumäärä kampanjan alusta alkaen.

    Tieto tallennetaan paikalliseen HTML5 Local Storage -muistiin, yksi kirjaus per kampanja. Kentän avain on "usbl.c.ID", missä ID on yksilöllinen kampanjakoodi.

    Mikäli lisäksi "uusi vai toistuva kävijä"-triggeri on aktivoitu jossakin kampanjassa, seuraavat tiedot tallennetaan:

    1.  Kenttä "usbl.v" Local Storage -tietovarastossa
    2.  Istuntokohtainen eväste nimeltä "usbls"

    Nämä kaksi tietoa tarvitaan kertomaan, onko käyttäjä uusi vai vieraillut sivulla aiemmin. Mikäli haluat tietää lisää Usabillan evästekäytännöistä, tutustu niihin täällä: https://usabilla.com/cookie-policyei määritetty

    Adobe Marketing Cloud -evästeet ²

    Nämä evästeet keräävät anonyymissä muodossa tietoa siitä, miten kävijät käyttävät sivustoa. Tietoa käytetään sivuston kehittämiseksi ja tarkemmin kohdennetun sisällön tarjoamiseksi käyttäjille.

    AMCV_###@AdobeOrg
    Tätä evästettä käytetään uniikin kävijän tunnistamiseen. Pysyvä eväste vanhenee 2 vuoden kuluttua.

    mbox
    Tätä evästettä käytetään personointiin ja se määrittelee, mitä dynaamista sisältöä käyttäjälle näkyy. Eväste säilyy kävijän selaimella kaksi viikkoa tämän viimeisimmästä kirjautumisesta.

    s_cc
    Eväste määrittää, ovatko evästeet käytössä selaimessa. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    s_vi
    Eväste tunnistaa uniikin kävijän käynnin ajan/päivämäärän. Se on pysyvä eväste, joka vanhenee 5 vuoden kuluttua.

    s_fid
    Evästettä käytetään kävijöiden ”varatunnistimena”, mikäli tähän tarkoitukseen yleensä käytettävä eväste s_vi on estetty. Se sisältää yksilöllisen, satunnaisesti muodostetun tunnisteen.

    s_sq
    Eväste kerää tietoa käyttäjän klikkaamista linkeistä. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    s_nr
    Eväste tallentaa käyntipäivän sekä tiedon, onko kyseessä uusi vai toistuva kävijä. Pysyvä eväste vanhenee 2 vuoden kuluttua.

    s_ppn
    Eväste tallentaa edellisen sivustolla katsellun sivun nimen. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    s_ppv
    Eväste kerää tietoa siitä, onko käyttäjä katsellut aiemmin toista sivua. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    s_ppvl
    Eväste tallentaa viimeisimmän sivustolla katsellun sivun nimen. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    _sdsat_landing_page
    Eväste kertoo, millä sivuston sivulla kävijä kävi ensimmäiseksi. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    _sdsat_lt_pages_viewed
    Eväste kertoo, kuinka monella sivuston sivulla käyttäjä kävi istunnon aikana. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    _sdsat_session_count
    Eväste kertoo, kuinka usein kävijä on käynyt sivustolla. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    _sdsat_traffic_source
    Eväste kertoo, miltä sivulta kävijä on ohjautunut sivustolle. Eväste on istuntokohtainen ja vanhenee, kun selain suljetaan.

    Lisätietoa at Adobenei määritetty tietosuojakäytännöistä

     

    Lisätietoa

    Jakotyökalut: Kolmannen osapuolen evästeet

    DHL käyttää nykyisin verkkosivustoillaan upotettuja jakopainikkeita. Niiden avulla kävijöiden on helppo lisätä kirjanmerkkejä ja jakaa sisältöjä haluamissaan sosiaalisissa verkostoissa. Kun klikkaat jotakin näistä painikkeista, sisällön jakamista varten valitsemasi palvelu voi asettaa evästeen. DHL ei valvo näiden evästeiden käyttöä, minkä vuoksi sinun on katsottava lisätiedot asianomaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolta. AddThis toimittaa jakopainikkeet. Lue lisää AddThis-tiedonkeruumenetelmistä:  AddThis Privacy Policy.

    Kolmannen osapuolen evästeet upotetussa sisällössä

    Joillakin verkkosivustomme sivuilla saatat huomata evästeitä, jotka eivät ole yhteydessä DHL:ään. Käydessäsi sivulla, johon on upotettu esimerkiksi YouTube- tai Vimeo-sisältöä, näiden palvelujen tuottajat voivat asettaa omia evästeitään verkkoselaimeesi. DHL ei valvo näiden evästeiden käyttöä eikä pääse niihin käsiksi evästeiden toimintatavan vuoksi, sillä pääsy on sallittu vain evästeiden alkuperäiselle asettajalle. Katso näiden evästeiden lisätiedot asianomaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolta.

    Verkkojäljitteet

    Haluamme pitää DHL:n verkkosisällöt hyödyllisinä, helppokäyttöisinä ja ajan tasalla. Käytämme verkkoanalyysipalveluja - esimerkiksi Adobe Analyticsia ja Webtrendsiä (tutustu Webtrendsiin DHL:n evästetaulukossa yllä) - ymmärtääksemme paremmin, miten verkkosivustojamme käytetään. Nämä palvelut käyttävät verkkojäljitteitä ja muita vastaavia tiedonkeruumenetelmiä. Verkkojäljitteet ovat pieniä elektronisia kuvia, jotka tuottavat evästeitä, laskevat vierailuja ja ymmärtävät käytön ja verkkosivuston tehokkuutta. Tämän avulla me puolestamme saamme tietää, mitkä sisällöt kiinnostavat kävijöitämme, ja voimme tuottaa heidän tarpeitaan vastaavaa tietoa verkkosivustoillamme. Nämä verkkojäljitteet ovat nimettömiä eivätkä sisällä tai kerää mitään tietoa, jonka avulla sinut voitaisiin tunnistaa. Tieto on anonyymiä ja sitä käytetään vain tilastollisesti. Sinua ei voida tunnistaa luonnollisena henkilönä verkkoanalyysitietojen ja evästeiden avulla, sillä ne eivät koskaan sisällä henkilötietoja kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi.

  • Tuotteitamme ja palvelujamme voidaan käyttää myös ilman evästeitä. Selaimesi asetuksista voit estää evästeiden tallennuksen, rajoittaa ne tietyille verkkosivustoille tai asettaa selaimen ilmoittamaan sinulle, kun eväste lähetetään. Voit myös poistaa evästeet tietokoneesi kiintolevyltä milloin tahansa (tiedosto: "evästeet"). Huomioithan, että evästeiden poistaminen todennäköisesti rajoittaa katselukokemusta ja joidenkin toimintojen käyttöä.

    Useimmat verkkoselaimet sallivat useimpien evästeiden hallinnan selainasetuksilla. Lisätietoja evästeistä ja mm. siitä, miten tarkistaa asetetut evästeet, hallita ja poistaa niitä, on saatavilla seuraavalla verkkosivustolla:  All about cookiesei määritetty

    Lisää EU-kohtaisia evästeisiin liittyviä neuvoja ja tietoja käytettävissäsi olevista estomahdollisuuksista on saatavilla seuraavalla verkkosivustolla: Your online choisesei määritetty

    Voit myös estää jotkin tai kaikki tietokoneeseesi mahdollisesti asetetut mainosevästeet käymällä Network Advertising Initiative (NAI -verkkosivullaei määritetty

    Estääksesi LiveBall-seurannan, sinun on hallittava evästeitä ja poistettava ne selaimesi asetusten avulla.
    Lisätietoa saat sivustolta All about cookies

    Estääksesi dotMailer-seurannan, sinun on hallittava evästeitä ja poistettava ne selaimesi asetusten avulla.
    Lisätietoa saat sivustolta All about cookies

    Mikäli haluat estää Google Analytics -seurannan kaikilla verkkosivuilla, voit tehdä sen täällä: Google Analytics Opt-out browser add-on

    Estääksesi MediaMind-seurannan kaikilla verkkosivustoilla klikkaa MediaMind Opt-Out -linkkiä:  MediaMind Opt-Out

    Jos olet jo estänyt seurannan, mutta haluat peruuttaa valintasi, klikkaa MediaMind Opt-In -linkkiä:  MediaMind Opt-In

    Mikäli haluat estää WebTrends Analytics -seurannan kaikilla verkkosivuilla, voit tehdä sen täällä:  Webtrends Opting Out of Tracking Cookies

    Voit hallinnoida Oracle Eloquan seuranta-asetuksiasi täällä:  Eloqua Web Monitoring

    Mikäli haluat estää Adobe Analytics -seurannan, voit tehdä sen tällä sivulla: Adobe Experience Cloud Opt-Out.

    Muistathan, että jos poistat evästeesi tai käytät eri selainta tai laitetta, sinun on asetettava esto uudelleen.

    Huomioithan, ettei ole teknisesti mahdollista nähdä, oletko estänyt evästeet, mikäli olet poistanut evästeet selaimestasi.

  • Käytämme verkkosivustollamme GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti sosiaalisen median lisäosia (kuten Facebook, Google+, Twitter) brändimme, tuotteidemme ja palveluidemme edistämiseksi sekä pitääksemme yhteyttä asiakkaisiimme. Tästä syystä näitä mainostarkoituksia pidetään oikeutetun edun toteuttamisena. Kyseisen sosiaalisen median tarjoaja on itse vastuussa soveltuvien lakien ja säännösten noudattamisesta.

  • Deutsche Post DHL -konsernin tarjoamat uramahdollisuudet ovat yhtä monimuotoisia kuin eri puolilla maailmaa toimivat tiimimme. Meillä on noin 510 000 työntekijää yli 220 maassa; tekemämme työ luo yhteyksiä ihmisten välille ja parantaa heidän elämänlaatuaan. Jos haluat hakea jotain avoimista työpaikoistamme, löydät lisätietoa - myös tietosuojaan liittyvää - verkkosivustoltammeei määritetty.

  • DHL ei ilmoita, myy, siirrä tai muutoin levitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille eikä tee sitä myöskään tulevaisuudessa, ellei se ole lain tai sopimuksen tarkoitusperän mukaan välttämätöntä tai ellet anna siihen nimenomaista suostumustasi. Esimerkiksi tilatessasi tuotteita voi olla tarpeen välittää osoite- ja tilaustietosi alihankkijoillemme. Lisätietoja eri palveluiden ja tuotteiden tietosuojasta löytyy asianomaisesta asiakasportaalista.

    Tietoja puolestamme käsittelevät ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat sopimuksen nojalla velvollisia suojaamaan luottamuksellisuutta GDPR:n 28 artiklan mukaisesti. DHL on vastuussa tietojesi suojaamisesta näissä olosuhteissa. Palveluntarjoajat noudattavat DHL:n ohjeistusta, ja tämä varmistetaan teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä sekä tarkastuksilla ja valvonnalla.

  • Tietoihin pääsyn lisäksi sinulla on seuraavat oikeudet:

    • Voit pyytää tietoa siitä, mitä henkilötietoja säilytämme
    • Voit pyytää meitä korjaamaan, poistamaan tai suojaamaan henkilötietosi, mikäli tämä on lain sekä olemassa olevien sopimusehtojen mukaista.
    • Voit pyytää antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa.
    • Voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle.  Toimivaltaisen tietosuojavastaavan yhteystiedot löydät  täältä.

    Vastustamisoikeus

    Vastustamisoikeus koskee kaikkea henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan.

    Voit käyttää oikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä kohdasta "Ota yhteyttä" löytyvien yhteystietojen avulla.

  • DHL toteuttaa tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojatakseen henkilötietojasi katoamiselta tai väärinkäytöksiltä. Tietojasi säilytetään suojatussa toimintaympäristössä, joka ei ole yleisön saatavilla. Tietyissä tapauksissa henkilötietosi salataan Secure Socket Layer (SSL) -teknologian avulla tiedonsiirron ajaksi. Toisin sanoen käytämme hyväksyttyä salausprotokollaa laitteesi ja DHL:n palvelimien välisessä viestinnässä, mikäli selaimesi tukee SSL:ää. Mikäli haluat ottaa yhteyttä DHL:ään sähköpostitse, huomaathan, ettei lähetettyjen tietojen luottamuksellisuutta voida taata. Kolmannet osapuolet voivat lukea sähköpostiviestien sisältöä. Tämän vuoksi suosittelemme, että lähetät luottamuksellisia tietoja ainoastaan postitse.

  • Lisätietoja eri palveluiden ja tuotteiden tietosuojasta löytyy asianomaisesta asiakasportaalista.

  • Tämä osio sisältää linkkejä DHL:n tuote- ja portaalikohtaiseen tietosuojatietoon.

    Lisätietoa MyDHL+:sta saat klikkaamalla  tästä.

  • DHL pidättää oikeuden muuttaa tietosuojaselostettaan milloin tahansa ilmoittamalla tai ilmoittamatta siitä etukäteen. Käy säännöllisesti sivuillamme tarkistamassa mahdolliset muutokset. Käyttämällä DHL:n verkkosivustoja hyväksyt nämä tietosuojaehdot.

    Tämä seloste on viimeksi päivitetty 22. toukokuuta 2018.

DPDHL Data Privacy Policy

"DPDHL:n tietosuojakäytäntö" sääntelee koko konsernin kattavia tietojenkäsittelystandardeja, keskittyen erityisesti niinsanottuihin siirtoihin kolmansiin maihin, millä tarkoitetaan henkilötietojen siirtoa sellaisiin EU:n ulkopuolisiin maihin, joissa tietosuoja ei ole riittävällä tasolla. Voit tutustua tarkemmin "DPDHL:n tietosuojakäytäntöön" täällä:

DHL Information Services